TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 160
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Waves

WAVES er et storcenter beliggende i Greve syd for København. Centret åbnede 29. oktober 2009 efter en større om- og tilbygning. Før 29. oktober hed centret Hundige StorCenter.

WAVES har sørget for, at du hurtigt kan komme ind i varmen, hvis du ankommer med tog, bus eller bil, ved at sætte indgangene de helt rigtige steder. 3.200 gratis parkeringspladser er også medvirkende til, at dig med bil hurtigt kan starte på dagens shopping!

Centret har mere end 110 butikker med noget for enhver smag og indenfor alle typer af brancher. De er det storcenter i Danmark, som har det største samlet butiksareal, så der er masser af plads til at shoppe!

Har du børn, som skal skiftes og/eller ammes, er der Familierum med masser af plads til at skifte børnene, der er legetøj til de større børn og gode lænestole til at amme i. Og så er der mikroovne, hvis du har behov for at varme mælken eller mosen!

Er du og din familie blevet sultne eller tørstige undervejs, kan I få energien tilbage på en af de mange restauranter. Der er lækre bagels, pizza, pasta, kebab, burgere og smørrebrød. Og har man lyst til en skoldhed cafe latte eller en dejlig kold fadøl, er der også rig mulighed for dette.

Står du og mangler en gave, kan du hurtigt smutte forbi Centerinformationen og købe et WAVES Gavekort. Kortet kan bruges i langt de fleste af centrets butikker og restauranter, og med i købet får du en smart gaveæske.

Skal du have en indkøbsvogn fyldt med varer ud på parkeringspladsen på en regnfuld dag? Bare rolig - WAVES har tænkt på dine knækbrød! WAVES har skabt en revolution indenfor tørre indkøb -nemlig et regnslag, der passer perfekt henover en indkøbsvogn. Det er let og ligetil. Regnslaget kan købes i Centerinformationen i centrets åbningstider. Pris kun 5 kr.

WAVES har tænkt på alt, så du kan shoppe i ro og mag.

Der er ingen gældende tilbudsaviser / kataloger fra Waves - kig igen senere.
Kvikmenu:

Favoritbutikker
Tilføj Waves

Tilbudsaviser - Waves