TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 162
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Søstrene Grene

Hos Søstrene Grene finder De spændende varer fra hele verden smukt præsenteret i en labyrint af farver former og dufte. De ved aldrig præcis hvad De finder i butikkerne da varesortiment hele tiden skifter. Fælles for produkterne er dog at der altid er stillet høje krav til funktionalitet og kvalitet – en stor del af produkterne er designet af vores hold af dygtige designere og findes derfor kun hos Søstrene Grene.

Priserne holdes altid på et rimeligt niveau ved hjælp af direkte køb hos producenterne i store mængder og moderne logistik. Søstrene Grene har fastsat et loft over priserne så De altid kan regne med at De ikke komme til at betale for meget for produktet. Produkterne sælges således altid til konkurrencedygtige priser.

Historien
Søstrene Grene blev startet i Århus af de to Grene søstre i 1973. Oprindeligt lå butikken på en svært tilgængelig 1. sal hvor der tidligere havde været konditori.

Idéen med de lave priser kalkuleret ud fra en fast avance opstod ud fra en opfattelse af at der skulle noget ekstraordinært til for at få kunderne til at tage turen op af den stejle trappe til 1. sal.

Søstrene Grene var således den første discountbutik i Danmark og allerede fra første dag en butik der skilte sig ud fra mængden.

Efterhånden steg ambitionsniveauet og der kom mere og mere fokus på æstetikken i præsentationen af varerne. Bl.a. opstod idéen om at præsentere produkterne i de trækasser som de blev leveret i. Da produkterne begyndte at blive leveret i papkasser begyndte man at få fabrikeret de legendariske Søstrene Grene trækasser.

Idéen om butikken som et marked opstod også meget tidligt. Inspirationen var hentet fra markeder i middelhavsområdet hvor handlende falbød deres varer i en charmerende og hektisk blanding af farver dufte og lyde. For at skabe samme effekt blev butikken opbygget på en måde således at vareopstillingerne var flytbare og produkterne blev blandet ud fra en æstetisk sammenhæng (frem for ud fra produkt fællesskab som man kender det fra andre butikker). Spillet mellem lys og skygge var et andet virkemiddel som blev taget i brug.

Varerne præsenteres ofte uden emballage således at kunderne får mulighed for at røre ved varerne og (ikke uvæsentligt) man sparer samtidig på omkostningerne til emballagen og mindsker miljøbelastningen.

Aktuelle aviser fra Søstrene Grene:

Søstrene Grene

Tilbudsavis
Gælder fra/til:
Gyldig fra 01/03 Gyldig til 04/06

Søstrene Grene

Tilbudsavis
Gælder fra/til:
Gyldig fra 05/02 Gyldig til 04/06
Kvikmenu:

Favoritbutikker
Tilføj Søstrene Grene

Tilbudsaviser - Søstrene Grene