TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 160
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Midt-Data

BEMÆRK: Midt-Data er lukket pr. 30/3-2011.

Midt-Data er en privat virksomhed. Stifter og ejer er Allan Carøe Sørensen, som efter endt uddannelse hos Grundfos, valgte at blive selvstændig. Det startede med en lille "butik", men gik hurtigt over til decideret salg via Internettet. De første lokaler på 350 m2 på Livøvej i Viborg, blev hurtigt for trange og blev derfor i juni 2001 udskiftet med et nyopført domicil på 1700 m2.

Vi har igen i foråret 2004 udvidet, for at sikre den nødvendige produktionskapacitet af stationære og bærbare computere. Desuden har indrettet en butik, hvor vore kunder kan se mange varer. Den nye butik er på ca. 200 m2. Det samlede domicil udgør nu ca. 3000 m2 og der er ca. 70 medarbejdere tilknyttet virksomheden. Dette er sammen med vor store lager- og produktionkapacitet med til at gøre Midt-Data til Danmarks suverænt største leverandør af hardware.

Midt-Data har en erhvervsafdeling, som udelukkende servicerer større firmaer, samt store kommuner og skoler. I denne afdeling arbejder der specialuddannet personale, som løbende deltager i kurser hos de førende producenter af hardware og software på erhvervsmarkedet.

Midt-Datas nye lager- og produktionsfaciliteter er skabt i samarbejde med eksterne logistikpartnere. Vort valg af samarbejde med eksterne partnere, er gjort for at sikre vore kunder levering fra dag til dag. Man kan således ved bestilling helt ind til kl. 17:30 få afsendt varen samme dag, naturligvis kun hvis varen er på lager. Vort effektive produktionssystem, som er 100% integreret med vor webshop, giver mulighed for at tilbyde kvalitetscomputere til Danmarks bedste priser - og med kort leveringstid. Der er ingen gældende tilbudsaviser / kataloger fra Midt-Data - kig igen senere.
Kvikmenu:

Favoritbutikker
Tilføj Midt-Data

Tilbudsaviser - Midt-Data