TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 157
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Magasin

Det var to unge mænd i tyverne, Emil Valentin Lemming Vett og Theodor Wilhelm Wessel, der med åbningen af en lille butik i Århus 1868 lagde kimen til det Magasin, vi kender i dag.

Kendetegnet for Wessel & Vett var deres sans for godt købmandskab kombineret med en forståelse for tidens trends og en fantastisk evne til at sætte kunden i centrum.

Virksomheden ekspanderede - og i 1870 åbnede Wessel & Vett deres første butik i København i det daværende Hotel du Nord. Det blev startskuddet til en årrække med introduktion af nye varer og en stor omsætningsfremgang, der førte til yderligere ekspansion af butikken – og i sidste ende købte de to købmænd Hotel du Nord, som herefter blev ombygget for i 1894 at slå dørene op for et helt nyt og imponerende Stormagasin.
Arkitekturen var hentet med inspiration fra Paris og Louvre, og det nye Stormagasin skabte stor opmærksomhed også udenfor landets grænser, hvor det blandt andet blev beskrevet som et eventyrslot.

Det er ikke sikkert, at Wessel & Vett havde nogen anelse om, hvor stor en betydning Magasin ville få i både dansk historie og i det danske bybillede – men fakta er, at Magasin i dag fremstår som Skandinaviens førende Stormagasin med millioner af besøgende fra hele verden hvert år.

Går man på besøg i Magasin i dag er ånden den samme, som da Wessel & Vett grundlagde Stormagasinet. Det er mere end bare indkøb. Det er gode tilbud og events, en livsstil, og et mødested for alle. Tiden er naturligvis en anden, men historiens vingesus føles overalt i Magasin, man behøver bare gå forbi 3. sal. hvor det værelse, hvori H.C. Andersen skrev "Hyrdinden og skorstensfejeren" stadig eksisterer.
Magasin hviler i dag på de selvsamme grundsten, hvormed Wessel & Vett byggede deres vision, nemlig et Stormagasin baseret på godt købmandskab og evnen til at sætte kunden i fokus.

Aktuelle aviser fra Magasin:

Magasin

Tilbudsavis
Gælder fra/til:
Gyldig fra 08/03 Gyldig til 03/09

Magasin

Tilbudsavis
Gælder fra/til:
Gyldig fra 20/11 Gyldig til 24/04

Magasin

Tilbudsavis
Gælder fra/til:
Gyldig fra 28/08 Gyldig til 24/04

Magasin

Tilbudsavis
Gælder fra/til:
Gyldig fra 09/02 Gyldig til 24/04
Kvikmenu:

Favoritbutikker
Tilføj Magasin

Tilbudsaviser - Magasin