TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 157
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

KIWI minipris

KIWI minipris vil være stærke i Danmark. Rigtigt stærke! Vores mål er at være børnefamiliernes absolut foretrukne discountbutik, men vi bestræber os hele tiden på at drive en forretning, som er tiltrækkende for alle slags mennesker.

Vi vil være blandt de billigste discountkæder i Danmark og vi forsøger altid at forhandle os til de bedste aftaler med vores leverandører, så gevinsten kan komme dig og vores andre kunder til gode.

Ud over gode priser får du masser af varer at vælge imellem, når du handler hos os. Vi har flere varenumre end i de traditionelle discountbutikker og selvom priserne altid er lave, kan du stadig stole på den gode kvalitet. Vi har et bredt vareudvalg med fokus på de mærkevarer du kender og derudover har vi også First Price serien, som du får til en endnu lavere pris.

I KIWI minipris får du garanti på frisk frugt og grønt, du får Danmarks bedste åbningstider, de absolut billigste Libero bleer, masser af godt fersk kød og allermest økologi til discountpris! Der er ingen gældende tilbudsaviser / kataloger fra KIWI minipris - kig igen senere.
Kvikmenu:

Favoritbutikker
Tilføj KIWI minipris

Tilbudsaviser - KIWI minipris