TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 169
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

JKE Design

Med over 40 års erfaring i produktion og salg af køkken, bad og garderobeløsninger gør JKE Design til en solid og troværdig samarbejdspartner. De er en landsdækkende kæde med forhandlere placeret over hele landet.

JKE Design blev etableret den 1. april 1970 af tømrermester Erik Lund i en tidligere landbrugsejendom. I dag, næsten 40 år efter, er adressen stadig den samme: Gammel Klæstrupvej 75, 9740 Jerslev.

Firmaet startede som en tømrer- og snedkervirksomhed under navnet Jerslev Byggeindustri og beskæftigede sig med husbyggeri, hvortil der også blev produceret vinduer, døre og elementkøkkener. Efterspørgslen på elementkøkkener blev dog hurtigt så stor, at firmaets produktion blev koncentreret om køkkenfabrikation — og dermed opstod navnet Jerslev Køkken Elementfabrik.

Efter en del navneskift i årenes løb ændrede man i 1993 navn til det i dag mere mundrette JKE Design A/S. I marts 2000 blev firmaet overtaget af den svenske køkkenkoncern Ballingslöv Holding AB og to år efter blev JKE Design, sammen med den øvrige koncern, noteret på Børsen i Stockholm. I 2008 erhvervede Stena-koncernen, Ballingslöv International. Herefter blev koncernen afnoteret igen.

JKE Design A/S beskæftiger i dag ca. 90 ansatte, og råder over 10.000 m2 produktionsarealer med tilhørende moderne og højteknologisk maskinpark samt kontor og fællesfaciliteter.

Aktuelle kataloger:

JKE Design Køkken

Tilbudsavis
Gælder fra/til:
Gyldig fra 04/09 Gyldig til 22/03
Kvikmenu:

Favoritbutikker
Tilføj JKE Design

Tilbudsaviser - JKE Design