TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 252
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Persondatapolitik

Tilbudonline.dk følger medlemmernes brugerprofil og aktiviteter på sitet, herunder interesse for bannerkampagner, søgte ord på websitet og indtastede interesseområder. Dette benyttes til at videreudvikle websitet og personalisere websitet for den enkelte bruger, således at medlemmet får så relevante og målrettede informationer som muligt i form af indhold på Tilbudonline.dk, tilbud på websitet, i nyhedsbreve og i øvrige kampagner.

Brugernes indtastede oplysninger vil kun være tilgængelige for TilbudOnline.dk og i ikke-personhenførbar form for vores samarbejdspartnere. Vinderne vil, i forbindelse med konkurrencer og lodtrækninger, blive offentliggjort på Tilbudonline.dk med navn, postnummer og by. Vindere vil blive bekræftet af Tilbudonline.dk, hvorefter nødvendige kontaktoplysninger for afsendelse af præmie vil blive videresendt til præmieleverandøren. Præmieleverandører er bundet kontraktmæssigt til kun at benytte udleverede brugerinformationer til afsendelse af præmier og må ikke benytte informationerne i andre henseender.

Derudover håber Tilbudonline.dk altid på at kunne dokumentere større gevinster ved præmieoverrækkelse og fotografering hos Tilbudonline.dk i København, som efterfølgende vises på websitet. Præmier med en værdi over 4.999 DKK udleveres kun ved personligt fremmøde på TilbudOnline.dk's kontor i København.

Cookies

Websitets brug af cookies

 
Dette website anvender cookies til følgende formål:
  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder. 
  • Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.
Ejeroplysninger
 
Dette website udbydes af:
 
TilbudOnline Aps
Gladsaxe Møllevej 23
2860 Søborg
Telefon: 7020 8140
E-mail:
 
Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.
 
Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.
 
Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 
 
Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.
 
Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om bl.a. køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.
 
Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 
 
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
 
Annoncenetværk
 
Websitet anvender følgende annoncenetværk:
  • Ad Pepper
  • adResponseNetwork
  • Adservice
  • aMillionMails
  • Behrentz Media
  • Digital Advisor
  • Euroads
  • InterCorp
  • Lead Direct Media
  • NetBooster Affiliate
  • Partner-ads
  • Smartresponse Media
  • Tradedoubler
  • TradeTracker
  • Wauwshop.com
  • Wauwshop.dk
  • Webgain
  • Zalando
 
Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder og interesser i forskellige emner. 
 
Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.
 
Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos TilbudOnline.dk, skal du rette henvendelse på  eller telefon 7020 8140. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
 
Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
 
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.
 
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites samt via E-mail til vores registrerede medlemmer.
 
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Persondata

For at indgå en aftale med os skal du som minimum registrere dig med køn, postnummer, e-mail adresse og selv-valgt adgangskode. Persondataene transmitteres i ukrypteret form, registreres hos TilbudOnline.dk og opbevares i ukrypteret form. Vi foretager registreringen af oplysningerne med det formål at kunne give dig den bedst mulige oplevelse på TilbudOnline.dk samt for at øge brugervenligheden på siden.
Vi registrerer besøgendes IP-adresse. Disse oplysninger bruges normalt kun i forbindelse med politi efterforskning.

Nyhedsbrev & Mobil services

Som bruger er du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev og får tilsendt en e-mail når vi har nyheder omkring TilbudOnline.dk.
Nyhedsbrevet kan til enhver tid til- og afmeldes ved at oprette/slette dit medlemskab. Har du angivet dit mobiltelefonnummer og accepteret TilbudOnline.dk’s betingelser, vil du via din mobiltelefon modtage relevant information samt eksklusive tilbud. Mobilservicen kan til en hver tid afmeldes ved at slette dit mobiltelefonnummer under din profil.