TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 154
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Sommer risotto

Opskrifter -> Vegetarretter -> Sommer risotto

Fremgangsmåde:

Ristede tomater: Vend tomaterne i 1/4 af olien og en anelse salt og peber. Placér tomaterne i et fad eller på en bageplade og bag dem i 1 time ved 130°C.

-Squashpuré: Lidt olivenolie opvarmes på en pande. Presset hvidløg og halvdelen af det finthakkede løg svitses heri til løget er gennemsigtigt. Tilsæt squash i tern og steg i yderligere 5 min.

-Hæld squashblandingen i en blender sammen med citronsaft og evt. en anelse olivenolie. Purér det og smag til med salt og peber. Sæt puréen til side.

-Opvarm lidt olivenolie i en gryde. Svits resterende løg. Tilsæt risotto-ris og steg i et par minutter. Hæld gradvist vinen i, således at risene når at absorbere vinen mellem hver tilsætning.

-Tilsæt bouillonen lidt ad gangen og lad det hele simre, til risene er færdige (ca. 20 min.). Rør puréen sammen med de færdige ris samt smør og parmesan.

-Opvarm atter lidt olivenolie i en gryde. Krydr kammuslingerne med salt og peber og steg dem på begge sider i gryden. Tilsæt de ristede tomater og steg videre i 5 min.

-Servér risottoen på et fad og fordel kammuslinger, tomater og persille herpå.

Kommentarer