TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 246
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Reje og porrelinguine i hvidvinssauce

Opskrifter -> Pasta & Risretter -> Reje og porrelinguine i hvidvinssauce

Fremgangsmåde:

Pil rejerne. Placér rejeskallerne i en middelstor gryde. Tilsæt vand og en anelse salt. Bring det i kog, læg låg på og lad det simre i ca. 15 min. Si væden gennem et dørslag og gem den.

-Halvdelen af olien opvarmes i en gryde. Tilsæt rejerne og svits dem i et par minutter. Overfør dem til en skål med en hulske.

-Skru ned til svag varme. Tilsæt den resterende olie og svits presset hvidløg i et minut. Tilsæt hakkede porrer, finthakkede chilier, oregano og reven citronskal. Læg låg på og varm det, indtil porrerne er møre.

-Tag låget af. Tilsæt vin, citronsaft og væden fra rejeskallerne. Skru op til høj varme og kog det ind til det halve.

-Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Tilsæt pasta og rejer til gryden med sauce og vend det hele godt. Smag til med salt og peber og overfør retten til en skål. Pynt med persille og servér straks.

Kommentarer