TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 152
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Paella

Opskrifter -> Pasta & Risretter -> Paella

Fremgangsmåde:

Kyllingelår, muslinger og rejer skylles (åbne muslinger smides væk) og tørres i et viskestykke.

-Peberfrugterne skylles, halveres og renses. Peberfrugterne skæres i strimler. Tomaterne skylles og skæres i små terninger, stilken skæres væk. Løg og hvidløg pilles og hakkes fint.

-Bouillon varmes i en gryde, muslinger lægges deri og koger indtil skallerne åbner sig (2-3 minutter). Tag dem op. Hold bouillonen varm. Smid uåbnede muslinger væk.

-Kæmpepanden eller stegegryden stilles på to kogeplader, hæld olie på panden og lad den blive godt varm. Brun kyllingelårene godt 15 minutter ved stærk varme på alle sider, tag dem op igen og krydr med salt og peber. Tilsæt rejerne - men kun 1-2 minutter, indtil de er blevet fint røde.

-Nu skal løg og hvidløg røres i panden, der igen er blevet ledig. Så strimler af peberfrugt, tomater og ærter direkte fra frostposen, krydr med salt, peber og paprika. Opløs safranen i den varme bouillon.

-Risene blandes grundigt med grøntsagerne, hvorefter der hældes varm bouillon over. Nu skal det stå og simre i 15 minutter, indtil al væske er opsuget af risen. Pas nøje på at ikke det brænder fast i gryden. Når risene er færdigkogte, blandes det i den store pande, rør godt rundt, dæk panden over og lad stå og trække 10-15 min. Så er der klar til servering !.

Kommentarer