TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 275
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Muslingesuppe

Opskrifter -> Supper -> Muslingesuppe

Fremgangsmåde:

OBS: Hvis retten laves som en forret, halveres ingrediensmængden.

-Vask og sorter muslingerne. De muslinger, der ikke er lukkede og som ikke lukker sig, når de bliver banket mod spækkebrættet, SKAL kasseres.

-Damp muslingerne i hvidvinen. Smid de muslinger der stadig er lukket fra. Tag nu kødet ud af de muslinger som er åbne og gem det. Kog halvt ind.

-Kogelagen tilsættes fiskebouillonen, kartofler og porrer, der er skåret i mindre stykker og koges møre sammen med timian og hvidløg.

-Suppen blendes med en stavblender til en jævn masse. Fløden tilsættes og suppen koger i ca 10 minuter. De pillede muslinger tilsættes. Smages til med salt og peber.

Kommentarer