TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 157
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Marokkansk grøntsagscouscous

Opskrifter -> Vegetarretter -> Marokkansk grøntsagscouscous

Fremgangsmåde:

Varm ovnen til 225°C. Gør alle grøntsagerne klar: kom løgene i kogende vand 1 min. og pil skrællen af. Kom alle grøntsagerne i en stor gryde sammen med hvidløg, bouillon, safran og salt. Bring det i kog og lad det simre 3-4 min. Tag grøntsagerne op og gem væden.

-Læg gulerødder, pastinakker, græskar og halvdelen af løgene i en bradepande, dryp 3 spsk olivenolie og 5 spsk af grøntsagsvæden over, drys med kanel, sukker, salt og peber.

-Læg resten af løgene, porrer, hvidkål og sqash i en anden bradepande, dryp 1 tsk olivenolie og 5 spsk af grøntsagsvæden over og drys med lidt salt og peber.

-Sæt de to bradepander med grøntsager i ovnen. Efter 35 min. blandes kikærter med gulerødder og pastinakker i bradepanden. Fortsæt bagningen endnu 10-15 min. til grøntsagerne begynder at blive brune og karamellisere.

-Når grøntsagerne næsten er færdige varmes grøntsagsvandet op til kogepunktet. Kom cous coussen i en stor skål og hæld den kogende væske over. Lad den trække ca. 10 min. Løsn den med to gafler og bland den med hakket koriander. Læg cous coussen i en pyramide på et stort serveringsfad.

-Fordel grøntsagerne rundt om cous coussen.

-Servér de sødede, krydrede grøntsager i en skål ved siden af. Servér også en skål med rosiner.

Kommentarer