TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 240
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Kiksekage

Opskrifter -> Bagværk & Kager -> Kiksekage

Fremgangsmåde:

Beklæd en sandkageform med tilklippet bagepapir.

-Hak chokoladen meget fint og kom den i en skål.

-Hæld fløde og flormelis i en gryde og bring det i kog.

-Hæld langsomt den varme fløde over den finthakkede chokolade. Rør samtidigt med små runde bevægelser i midten af skålen, indtil du opnår en elastisk og glansfuld kerne.

-Lad blandingen køle af i ca. 5 minutter.

-Del smørret i små stykker og kom det i blandingen. Rør blandingen færdig.

-Stil blandingen køligt i ca. 15 minutter.

-Dæk først bunden af sandkageformen med et tyndt lag chokoladecreme.

-Kom så et lag kiks i formen.

-Skift mellem et lage crème og et lag kiks, til der ikke er mere. Det sidste lag skal være chokolade.

-Dæk formen med husholdningsfilm og stil den i køleskabet til næste dag.

Kommentarer