TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 241
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Kartoffelkager med forårsløg og sesamfrø

Opskrifter -> Vegetarretter -> Kartoffelkager med forårsløg og sesamfrø

Fremgangsmåde:

-Skrub kartoflerne (skræl dem ikke). Kog dem hele i letsaltet vand i ca. 40 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra, afkøl kartoflerne og pil dem så. Skær dem i store stykker, som lægges i en skål.

-Tilsæt hakket forårsløg, koriander, presset hvidløg, reven ingefær, salt og peber. Mos kartoflerne sammen med de øvrige ingredienser, til det hele er blandet godt. Rør ægget i mosen.

-Form kartoffelmosen til små kager på ca. 2 cm tykkelse. Læg kagerne på et fad.

-Dryp sesamolie over begge sider af hver kartoffelkage. Strø sesamfrø over kagerne. Opvarm rapsolien på en stor pande.

-Steg nu kartoffelkagerne til de er gyldenbrune, ca. 3 min. på hver side. Fordel kagerne på tallerkener, pynt dem evt. med koriander og servér.

Kommentarer