TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 258
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Kalkunfrikadeller med smørdampede urter

Opskrifter -> Fedtfattige retter -> Kalkunfrikadeller med smørdampede urter

Fremgangsmåde:

Kalkunkød blandes med æg, havregryn,hakket persille (gem lidt til pynt), hakket løg, presset hvidløg og krydderier. Mælk tilsættes lidt efter lidt, mens farsen røres grundigt.

-Steges som små frikadeller - ca. 25 stk. i smør på panden.

-Tilbehør (smørdampede urter): Smør smeltes i en gryde og heri lægges de fintsnittede urter. Tilsæt vand og salt. Læg låg på gryden og smørdamp urterne i ca. 5-7 minutter, drys med hakket persille eller koriander.

-Urterne serveres som tilbehør til kalkunfrikadeller og nye kartofler eller pillekartofler.

Energi indhold pr. person: 1608 kJ
Energifordeling pr. person:
Protein: 31%
Kulhydrat: 25%
Fedt: 44%

Kommentarer