TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 236
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Kalkun i parmesan med tomatkompot

Opskrifter -> Fedtfattige retter -> Kalkun i parmesan med tomatkompot

Fremgangsmåde:

Kødet skæres i mindre stykker og vendes i parmesan. Steg kødet af i panden. Tag kødet op og kom skalotteløg i. Steg disse letmøre og kom herefter flåede tomater i og kog saucen let ind. Smag til med hakket koriander efter smag samt salt og peber.

-Broccoli koges letmøre og vendes i saucen sammen med de stegte kalkunstrimler.

-drys med lidt friske korianderblade før serveringen.

-Ris koges som anvist på posen, og serveres til.

Energi indhold pr. person: 4610 kJ
Energifordeling pr. person:
Protein: 25%
Kulhydrat: 52%
Fedt: 23%

Kommentarer