TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 157
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Jordskokkesuppe

Opskrifter -> Supper -> Jordskokkesuppe

Fremgangsmåde:

Suppe: Skær jordskokkerne i skiver. Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme men uden at det bruner. Svits jordskokker og løg i ca. 1 min. Tilsæt bouillonen og kog ved svag varme og under låg i ca. ½ time.

-Fyld: Læg porretern i en skål og hæld det kogende vand over. Lad det stå i ca. 2 min. Hæld porreternene i en sigte og brus dem over med koldt vand. Tør porreternene godt og vend dem sammen med kvark, salt og peber. Stil fyldet tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

-Læg pepperonistrimlerne i en kold pande og steg dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 1½ min. Læg dem til afdrypning på fedtsugende papir.

-Suppe, fortsat: Blend suppen i mindre portioner (fyld kun blenderglasset 1/3 op). Blend hver portion ved hurtigste hastighed i ca. ½ min. Hæld suppen tilbage i gryden og bring den i kog. Rør mel og vand til en jævning og rør den sammen med kvark. Pisk jævningen i suppen og lad den koge ved jævn varme i ca. 3 min. Tilsæt porreringe, salt og peber og kog yderligere i ca. 1 min. Smag til.

Kommentarer