TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 251
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Hellefisk med spinatcreme

Opskrifter -> Vegetarretter -> Hellefisk med spinatcreme

Fremgangsmåde:

Hellefisken gøres i stand, uden ben og skind.Deles i fire, drysses m. lidt salt, peber, citron og frisk hakket basilikum.

-Lægges i bradepande/fad m. lidt vand ved og overdækkes m. bagepapir. Dampes i ovn v. 175 gr. til kødet er fast, ca. 20 min.

-Når fisken er dampet, køles den af, i køleskab eller fryser.

-Imens det køler af, laves spinatcremen af optøet spinat, som kommes i foodprocessor m. youghurt (græsk), knust hvidløg, hakket persille og halvdelen af forårsløgene. Kør det hele sammen og smag til med salt, peber og citronsaft.

-Snit icebergsalat og "hæld" spinatcremen på, lidt på og ved siden af. Anret den kolde fisk ved, lidt spinatcreme på og pynt m. rejer og tynde strimler af rød peber og resten af forårsløgene, evt. også en citronbåd og en dusk krydderurter.

-Kan både bruges som frokost, forret og hovedret, hvis mængderne ændres.

Kommentarer