TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 236
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Fiskefileter med hjemmelavet panering

Opskrifter -> Fedtfattige retter -> Fiskefileter med hjemmelavet panering

Fremgangsmåde:

Bland de første 4 ingredienser i en lav skål. Put ægghviderne i en anden lav skål.

-Dyp hver filet i majsmelblandingen, så æggehviderne, så atter majsmelblandingen. Placér fileterne på en tallerken, læg film over og stil dem på køl i 10 min.

-Opvarm olie på en stor slip-let-pande. Steg fileterne i 2-3 min. på hver side og krydr dem med salt og peber.Anret fisken med citronbåde og drys med finthakket purløg.

Energi indhold pr. person: 711 kJ
Energifordeling pr. person:
Protein: 40%
Kulhydrat: 31%
Fedt: 29%

Kommentarer