TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 264
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Filet Mignon med peberkorn- og sennepssauce

Opskrifter -> Fedtfattige retter -> Filet Mignon med peberkorn- og sennepssauce

Fremgangsmåde:

Fremgangsmåde:
-Skær oksemørbraden ud i bøffer. Krydr dem med salt og peber.

-Varm olie i en stor pande over middelhøj varme. Tilsæt bøfferne og steg dem i 5 min. på hver side, eller til kødet har den ønskede status. Fjern bøfferne fra panden og hold dem varme.

-Tilsæt hakkede skalotteløg til samme pande og svits dem i 30 sek. Tilsæt cognac og steg videre ganske kort. Tilsæt herefter bouillon, peberkorn og sennep og rør godt rundt. Skru ned for varmen, kog videre i 2 min. under konstant omrøring.

-Servér saucen sammen med de varme bøffer.

Energi indhold pr. person: 1317 kJ
Energifordeling pr. person:
Protein: 41%
Kulhydrat: 11%
Fedt: 33%
Alkohol: 15%

Anbefalet tilbehør: Kartoffelmos eller ovnstegte kartofler samt grøn salat.

Kommentarer