TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 264
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Fasan i flødesauce

Opskrifter -> Hovedretter -> Fasan i flødesauce

Fremgangsmåde:

Fasanerne barderes (pakkes ind) med bacon-skiverne og brunes i smør i en stor gryde. Tilsæt cognac og lad det koge helt væk.

-Bouillon, vand og fløde hældes ved til fasanerne er næsten dækkede. Skræl skalotteløgene, skær porrer og gulerødder i skiver og kom grøntsagerne i gryden. Skru ned for blusset og lad retten simre.

-Nu tilsættes grapetonic og timian. Lad gryden småkoge i ca. 45 min.

-Vend fasanerne forsigtig når halvdelen af tiden er gået.

-Prøv evt. med en strikkepind, om fuglene er møre. Smag saucen til med ribsgelé, salt og peber.

-Fjern spækket fra fasanerne og server retten.

Kommentarer