TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 236
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Cremet græskarsuppe serveret i græskar

Opskrifter -> Supper -> Cremet græskarsuppe serveret i græskar

Fremgangsmåde:

Skær toppen af græskarret og fjern frø og strenge. Skær kødet ud af græskarret, til der er en skal på 1 cm tykkelse tilbage. Vær forsigtig ikke at lave hul i græskarskallen - den fungerer som serveringsskål. Gem evt.kernerne, de kan bruges til at riste.
-Damp græskarkødet i en gryde med ca. 2½ cm vand over middel varme i ca. 20 min. Fjern det fra blusset, hæld vandet fra og lad det afkøle lidt.

-Opvarm bouillonen over middel varme. Purér græskarkødet og rør det gradvist sammen med bouillonen. Bring langsomt blandingen i kog. Rør fløden i og smag til med salt, peber og muskatnød.

-Fjern gryden fra blusset. Hæld suppen i græskarskålen og tilsæt croutonerne. Læg græskarlåget på skålen og server den spændende anretning.

Kommentarer