TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 274
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Cremet artiskoksuppe

Opskrifter -> Supper -> Cremet artiskoksuppe

Fremgangsmåde:

Først renses artiskokkerne. Den øverste del skæres af og derefter stilken helt af. Knæk de yderste blade af til du når ind til de bløde lysegrønne blade. Spred de tynde blade med en ske og fjern skægget. Lad de tynde blade sidde på og del hver artiskok i 8 dele.

-Forvarm ovnen på 200 grader.

-Olivenolien opvarmes i en stor gryde og løg samt bladselleri tilsættes. Steges til de er gyldne, hvorefter kartoffel i tern, artiskokker og bouillon tilsættes. Suppen bringes i kog og simre ca. 45 min.

-Mens suppen simre fordeles hasselnødderne på en bageplade. De ristes i ovnen i ca. 5 min. Nødderne afkøles og hakkes groft.

-Blend suppen til den er glat og cremet. Tilsæt herefter salt, peber, cognac og fløde og bring suppen i kog for jævn varme.

-Suppen serveres i varme tallerkner eller skåle drysset med de hakkede hasselnødder.

Kommentarer