TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 258
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Chokolade soufflé

Opskrifter -> Desserter -> Chokolade soufflé

Fremgangsmåde:

Bland cacao, 1/3 af sukkeret og maizenamel i en gryde. Rør mælk og kaffe i. Bland det godt. Bring det i kog under piskning, til sukkeret er opløst og fortsæt kogningen i ca. 5 min. Kog yderligere 1 min. uden at piske. Tag gryden fra varmen. Lad massen blive kold.

-Varm ovnen til 175°C. Smør souffléforme let med flydende margarine. Pisk æggehviderne med vinsyren i en stor skål til fast skum. Brug mikseren. Tilsæt gradvis resten af sukkeret og saltet og fortsæt med at piske, til blandingen er tyk og blank.

-Hæld cacaomassen i en stor skål. Vend halvdelen af æggehvideskum i. Bland derefter resten af æggehviderne samt den revne chokolade i. Fordel dejen i de smurte forme (formene skal have lige sider) og glat overfladen.

-Bag souffléerne, til de er hævede og overfladen er stivnet, mens indmaden stadig er blød, ca. 20-25 min. Pudr flormelis over og pynt med mynte blade. Servér straks.

Kommentarer