TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 249
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Butterdejssnegle

Opskrifter -> Forretter og snacks -> Butterdejssnegle

Fremgangsmåde:

Læg butterdejspladerne ved siden af hinanden og tø dem op ved stuetemperatur ca. 10 min. Dejen behøver ikke blive rullet ud. Forvarm ovnen på 200 grader. De tørrede tomater i olie drypper godt af i en si. Tomaterne hakkes fint. Til fyldet æltes hvidløgssmør, tomater og hakkede valnødder sammen. Stryg fyldet på butterdejen. Lad en lille kant være fri hele vejen rundt. Rør æggeblomme med mælk og pensl kanterne hermed. Rul dejen sammen på den lange led. Tryk imens godt sammen ved kanten så rullen ikke går op igen. Skær rullen i skiver og læg den på bageplade belagt med bagepapir. Pensl hver snegl med æggeblomme. Bag sneglene i forvarmet ovn ved 200 grader i midten af ovnen ca. 20 minutter til de er sprøde og brune. Butterdejssneglene passer rigtig godt til et glas vin. Smager godt både varm og kold.

Kommentarer