TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 251
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Braiseret svinefilet

Opskrifter -> Fedtfattige retter -> Braiseret svinefilet

Fremgangsmåde:

Brun svinefileten på alle sider. Pil og hak løg og hvidløg. Skræl gulerødderne.

-I et ovnfast fad lægges kød, løg, hvidløg, æble i både, gulerod, bouillon, salvie, eddike, laurbærblade, enebær, nelliker samt salt og peber. Fadet sættes i ovnen i 40 min. ved 180°C.

-Skræl kartoflerne og kog dem.

-Anret svinefileten i skiver på grøntsager, kartofler og sauce. Pynt med salvie.

Energi indhold pr. person: 2045 kJ

Energifordeling pr. person:
Protein: 41%
Kulhydrat: 48%
Fedt: 11%



Kommentarer