TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 258
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Blomkålssuppe

Opskrifter -> Supper -> Blomkålssuppe

Fremgangsmåde:

Pil bladene fra blomkålen og skær den i små buketter. Læg blomkålen i en gryde, hæld grøntsagsboullion over og lad den koge mør i ca. 15 min.

-Imens ristes kalkunbacon og pinjekerner på en tør pande til det er gyldent. Lægges herefter i en skål.

-Hak persillen og kom den i en skål.

-Tag blomkålen op med en hulske og hold den varm.

-1 dl. af suppevandet røres ud i fløden, sammen med salt, peber og en knivspids cayennepeber. Blandingen hældes tilbage i suppen. Blomkål kommes tilbage i gryden og suppen varmes op til lige før kogepunktet.

-Server suppen varm med groft brød, persille og bacon-pinjekerner.

Kommentarer