TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 258
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Benløse fugle

Opskrifter -> Hovedretter -> Benløse fugle

Fremgangsmåde:

Skær roastbeefen i skiver, én pr. person. Læg kødskiverne ved siden af hinanden, krydr let med salt og peber. Smør et tyndt lag sennep på, læg 2 skiver røget bacon hen over hver skive. Skær den syltede agurk på langs i fine strimler. Fordel dem på baconen. Pil halvdelen af løgene, halvér det, skær det i små skiver og læg det ovenpå.

-De benløse fugle rulles. Hold "fuglene" sammen med en kødnål. Drys med mel.

-Pil resten af løgene og skræl guleroden. Skær dem i små terninger. Skær det visne og kedelige væk fra bladsellerierne. Skyl stænglerne og skær dem i bittesmå terninger.

-Tag stegegryden eller en tung pande frem. Vigtigt er det under alle omstændigheder, at der er et låg, der passer til. Varm olien på panden og brun først "fuglene" på alle sider. Krydr med salt og peber, tag "fuglene" op.

-Rør alle de snittede grønsager i og steg dem ved middel varme. Rør tomatpure i, tilsæt rødvinen og lad den koge op for fuld varme. Tilsæt bouillonen og læg nu "fuglene" i den krydrede sauce. Læg låg på og lad det simre ca. 1 time ved svag varme.

-Efter 1 time er "fuglene" dejligt møre og lækre, og i gryden har der desuden samlet sig en herlig sauce. "Fuglene" tages op et øjeblik, så saucen kan blive endnu mere cremet og uhindret kan koge ind. Kog nu saucen op i den kraftige gryde under omrøring. Smag til med salt, peber og cayennepeber. Læg "fuglene" ned i gryden igen og lad dem blive varme.

-Drys friskhakket persille over lige før serveringen.

Kommentarer