TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 264
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Bagte pærer med cognac

Opskrifter -> Desserter -> Bagte pærer med cognac

Fremgangsmåde:

Opvarm ovnen til 230°C.

-Skræl og halvér pærerne (efterlad stilken intakt) og fjern kernehuset med en ske. Vend pærerne med farin i en skål.

-Smelt smørret i et ovnfast fad i ovnen. Tilsæt pærerne og vend dem i det smeltede smør. Tilsæt vand til fadet og bag pærerne i fadet i ca. 40 min., afhængigt af hvor modne pærerne er. Vend dem et par gange undervejs.

-Tag fadet ud af ovnen. Overfør pærerne til en tallerken med en hulske. Tilsæt cognac til pæresaucen. Rør rundt med en ske og sørg for at skrabe de brunede og sprøde stykker af bunden af fadet. Returnér pærerne til fadet.

-Pisk fløden i en skål. Tilsæt en lille anelse cognac og rør godt rundt. Servér pærerne med cognacsauce og flødeskum.

Kommentarer