TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 264
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Bagt skinke med senneps- og ribsglasur

Opskrifter -> Fedtfattige retter -> Bagt skinke med senneps- og ribsglasur

Fremgangsmåde:

Placér en bradepande i nederste trediedel af ovnen, som forvarmes til 170°C.

-Pisk ribsgele, sennep og ingefær sammen i en gryde over middel varme, til det er smeltet. Fjern glasuren fra blusset.

-Puds skinken og efterlad et ca. ½ cm tykt fedtlag på oversiden af skinken. Skær ridser i fedtlaget med en skarp kniv. Anbring skinken i bradepanden. Bag skinken i ca. 1 time.

-Pensl skinken med glasuren. Bag den yderligere ca. 75 min., eller til et stegetermometer indsat i midten af skinken viser 75°C.

-Tag skinken ud af ovnen og lad den hvile tildækket i 15 min. Skær den i skiver og servér på et fad, pyntet med brøndkarse.

Energi indhold pr. person: 2108 kJ

Energifordeling pr. person:
Protein: 66%
Kulhydrat: 19%
Fedt: 15%

Kommentarer