TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 241
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Bacon- og kartoffelquiche

Opskrifter -> Forretter og snacks -> Bacon- og kartoffelquiche

Fremgangsmåde:

Dej: Bland hvedemel med salt. Fordel smør i små stykker og ælt det godt sammen med melblandingen til smørret er helt smuldret. Tilsæt så vand og saml dejen hurtigt. Lad dejen hvile 30 min.

-Fyld: Vask og skræl kartoflerne og skær dem i små stykker. Kog dem op og lad dem simre i 10 min. Når de er færdige, drænes de for vand. Steg bacon i en pande, når det er gylden brunt tilsættes kartoflerne og det tages af varmen. Hak persillen. Tænd ovnen på 175°c. Piskefløde, mælk, æg, æggeblommer piskes sammen, salt og peber efter behov. Emmentaleren rives.

-Når fyldet er klar rulles dejen ud og lægges i en oliesmurt tærteform og der prikkes huller med en gaffel over hele bunden. Fyld kartofler og bacon og persille i tærteformen og hæld æggemassen udover og læg osten på toppen. Bages i 35-45 min. Og stilles til afkøling før servering.

Kommentarer