TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 254
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

Aubergine omelet med rosiner og piniekerne

Opskrifter -> Vegetarretter -> Aubergine omelet med rosiner og piniekerne

Fremgangsmåde:

Varm ovnen op til 175 grader.
Varm olien op til 190 grader i en stegeso/ildfast fad.

Steg auberginerne skiftevis hurtigt efter hinanden. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. I en morter, stød hvidløg og brødkrummer sammen, tilsæt mælk lige nok til at det bliver en tyk masse. Tag den resterende kogte olie op fra fadet, efterladende et tyndt lag olie i bunden, læg auberginerne i bunden af fadet.

Bland hvidløgsmassen sammen med rosiner og piniekerner med æggene, tilsæt lidt salt og hæld over auberginerne. Bag i ca. 15 min. eller indtil æggene er næsten tørre. Hæld forsigtigt omeletten ud på et stort fad, skær ud i tærtelignede stykker og server dem varme eller rumtemperatur

Tips:

Spar ikke på olien. Ironisk nok suger auberginer mindre olie til sig ved rigelig olie end hvis der er for lidt.

Kommentarer