TilbudOnline logo Tilbudsaviser: 162
BLIV GRATIS MEDLEM
Email:         Adgangskode (glemt ?)  

TilbudOnline Mobil

På TilbudOnline Mobil kan du:

 • Søge på ugens aktuelle tilbud fra din mobil
 • Se detaljeret information om aktuelle tilbud
 • Sammensætte en indkøbsliste nemt og hurtigt mens du er på farten
 • Dele din indkøbsliste med dine venner
 • Bruge en række af TilbudOnline.dk’s andre funktioner

 • Sådan kommer du i gang


  Prøv mobilportalen i denne browser - tryk her

  TilbudOnline Mobil er TilbudOnline.dks mobilportal. Adressen er: http://tilb.dk.

  Første gang du besøger TilbudOnline Mobil vil du ikke være logget ind. Du kan logge på med dit TilbudOnline.dk brugernavn (som er din mailadresse) og din adgangskode, men dette er ikke noget krav. Efter du er logget ind første gang, bliver dine informationer gemt til næste gang du besøger TilbudOnline Mobil.

  På TilbudOnline Mobil navigerer du rundt ved enten at trykke på knapperne på forsiden eller ved at bruge menu-knappen øverst til højre på alle andre sider på sitet. Bemærk at din profil på www.tilbudonline.dk er synkroniseret med din mobil-profil, hvorfor ændringer og opdateringer foretaget det ene sted, også er tilgængelige det andet sted, såfremt du er logget ind. Dele af TilbudOnline Mobil vil kræve at du logger ind, idet de ikke kan fungere uden (f.eks. indkøbslisten, dine favoritbutikker, din profil m.m.).

  Navigationsknappen "menu" vil altid være at finde i toppen af TilbudOnline Mobil.

 • "Varesøgning" giver dig mulighed for at finde alle de gode, aktuelle tilbud. Hvis du er logget ind har du mulighed for kun at søge i dine favoritbutikker.
 • "Tilbudsaviser" viser en oversigt over samtlige, aktuelle tilbudsaviser som du efterfølgende kan læse direkte på din telefon.
 • "Find Butik" viser hvor butikkerne ligger, enten tættest på din aktuelle position (GPS) eller f.eks. indenfor en given radius eller postnummer.
 • "Huskeseddel" er alle de varer du, enten på www.tilbudonline.dk eller TilbudOnline Mobil har markeret som værende nogen du vil huske.
 • "Profil" giver dig adgang til alle dine indstillinger, alternativt til at oprette en ny profil. Flere funktioner under profil kræver at du er logget på.
 • "Log ind" / "Log ud" gør netop det :-). Du skal bruge samme login på både www.tilbudonline.dk som på TilbudOnline Mobil for at få bedst udnyttelse af systemerne.

 • Har du yderligere spørgsmål til hvordan TilbudOnline Mobil fungerer, er du velkommen til at skrive til:

  Formålet

  TilbudOnline Mobils formål, er at give brugerne samme funktionalitet vi tilbyder på TilbudOnline.dk. Grunden til at vi har valgt at have en side udviklet særligt til mobiltelefoner er, at det på den måde er muligt kun at vise indhold der er er relevant for brugeren på farten. Dermed bliver siden mere overskuelig og lettere at anvende på de små displays der er tilgængelige på de fleste mobiltelefoner.

  TilbudOnline Mobil skal hjælpe brugerne på farten med at spare penge. Man kan med TilbudOnline Mobil søge i vores tilbudsaviser i de tilfælde hvor der ikke er adgang til en computer med internet. Det kan være på vej til og fra arbejde, eller imens man venter på bus eller tog. Her kan indkøbsturen planlægges og brugerne kan tilføje varer til deres huskeseddel via deres mobiltelefon.

  Live indkøbsliste

  Live indkøbslisten fungerer på tværs af TilbudOnline.dk og TilbudOnline Mobil. Indkøbslisten gør det muligt at dele sin indkøbsliste med andre, bare samme login benyttes. MAn kan markere alle rede købte varer med flueben.

  På den måde er det let at koordinere indkøb mellem flere mennesker, og forhindre at der bliver købt flere af samme vare, eller at man ikke køber en vare, fordi man troede den anden havde købt den.